vrijdag 30 augustus 2019

One night in Bangkok

De trip van Koh Kong naar Bangkok verliep goed. Uiteraard blijft een rit van 7 uur vermoeiend maar uitgaande van het ergste viel het mee. De grensovergang verliep ook vlot. Het is duidelijk te merken dat we weer op Thaise bodem zijn. Veel minder rotzooi op de straat en glimlachende gezichten. Ons hotel Adagio ligt in de wijk Sukhumvit. Een druk gebied met veel hoogbouw, wolkenkrabbers en winkelcentra. Tsja, die 2x zoveel inwoners als heel Belgie zullen toch ergens moeten wonen in Bangkok. We hebben een gezellige kleine studio maar zijn te moe om nog veel te ondernemen.... We gaan nog wat eten en kruipen het bed in.



Vrijdag 30 augustus. De dag van ons vertrek. Aangezien we pas 's avonds vliegen trekken we overdag de shoppingmalls in. Jaan en ik laten ons nog eens goed onder handen nemen door een Thaise masseuse. Dat was niet echt ontspannend te noemen.... De shoppingcentra geven ons het gevoel dat we al terug in Europa zijn dus al gauw wordt het hangen, internetten en vervelen..... Om 17 uur nemen we de skytrain naar het vliegveld alwaar we Azië vaarwel zwaaien. We hebben genoten. Het was weer een geweldige reis!



4 opmerkingen:

  1. Zal even wennen zijn, jullie niet meer te kunnen volgen. Verheug me op het weerzien ! Prachtige gezinsboek! Kus met de armen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kiek had ik geschreven en niet boek.ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En ik had al geregeerd via de mail. Goede vlucht en tot (over)morgen. Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wel thuis met een hutkoffer vol mooi herinneringen. Tot gauw XX

    BeantwoordenVerwijderen